Almanya'da ki Alperenlerimiz

|
Bilirsiniz ki Türk halkı Anadolu'ya 1071 yılından önce gelmişlerdir. 1071 Malazgirt Zaferi sadece Anadolu'da ki Bizans hakimiyetine darbe vurmuş ve Selçuklu İmparatorluğu'nun bu topraklarda söz sahibi olmasını sağlamıştır.
Müslüman halk önceden bu topraklara göç etmiş ve yaşam mücadelesini Anadolu topraklarında vermeye başlamıştır. Selçuklu İmparatorluğu bu halka artık bu topraklar sizindir demek için Bizans'ı 1071 de yenmiştir. Ve zamanla bu topraklar Müslüman halkın toprakları olmuştur.
Peki Almanya ile ne alakası var diyeceksiniz. Anlatmak istediğim nasıl bundan 1000 yıl önce Müslüman Türk toplumu Anadolu'ya göç etmiş ve Bizans zulmüne karşı koymuşlarsa, bu gün Almanya'da yaşayan halkımızda bu mücadeleyi vermektedir.
Bir gün Viyana kapılarını da geçerek Avrupa topraklarını da Anadolu toprakları gibi Müslüman Türk halkına hediye etme dileği ile;

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu yazı 2010'da yazılmış ama bir ekleme yapmakta yarar var.
Kendi araştırmalarıma göre Türkler'in geliş tarihi 1071 olarak gösterilmesi Malazgirt savaşının zaferle sonuçlanmasından dolayı Türk düşmanları tarafından "Türkler sonradan geldi, işgal ettiler" maksadıyla kasıtlı olarak uydurulmuştur. Oysa Türkler değil 1071 milattan önce çok asırlar önce zaten Anadolu'daydı.
Binlerce yıl öncesine ait bulunan kalıntılar, Türklerin bir kaç millet ile birlikte barış içinde yaşadığını göstermektedir. Ne var ki, bu kanıtlar birileri tarafından gizlenmektedir. Zaten beni arayışa iten de her yerde bulunmayan denk geldiğim bir kaç kitap sayesinde (15 yıl önce) kanıtların gizlenmesi olmuştu.
Dolayısıyla Türkler Anadolu'ya gelmedi zaten Anadolu'daydı.
Saygılar, sevgiler...

Yorum Gönder